Uvjeti korištenja

Zaštita podataka

Zaštita podataka opisuje kako FIT LINE postupa s vašim osobnim podacima koje zaprimi tijekom korištenja internet stranice i internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje FIT LINE sazna tijekom vašeg korištenja www.fitline-supplements.hr internet trgovine. FIT LINE se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju www.fitline-supplements.hr internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju.  FIT LINE će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Privatnost i kolačići

FIT LINE na web stranici i webshopu www.fitline-supplements.hr koristi kolačiće

Što su kolačići?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promjeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

Uvjeti kupovine

Ovi uvjeti kupovine definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je FIT LINE-obrt za trgovinu, vl. Ervin Štifanić, Marsovo polje 8, 52100 Pula, OIB: 69842971546, a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u kunama

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje elektronskim obrascem – košarica internet trgovine telefonskim putem ili mailom. Kupac mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe.Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-mailom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

Plaćanje

Naručene artikle s ili bez troškova dostave, ovisno o iznosu narudžbe, Kupac će Prodavatelju platiti pouzećem na osnovi Kupčeve narudžbe. Naplata narudžbe vrši se tek nakon što je utvrđeno da su naručeni proizvodi raspoloživi u internet trgovini Prodavatelja.

Dostava

Dostava robe vrši se u pravilu od ponedjeljka do petka, a vrijeme isporuke je od 1-2 radnih dana od narudžbe. Trošak dostave za pakete vrijednosti manje od 500kn je 30kn. Za narudžbe iznad 500kn dostava je besplatna

Povrat i reklamacije

Prema Zakonu o zaštiti potrošača Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana . Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail fitline.supplements@gmail.com . U slučaju reklamacije Prodavatelj snosi troškove povrata robe. Prodavatelj je dužan u roku od 15 dana od dana primitka valjane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos.

Jamstvo privatnosti

Jamstvo privatnosti opisuje kako FIT LINE postupa s vašim osobnim podacima tijekom korištenja internet stranice i internet trgovine. Pod osobnim podacima smatraju se vaši identifikacijski podaci: ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa i broj telefona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni, a za koje FIT LINE sazna tijekom vašeg korištenja www.fitline-supplements.hr internet trgovine. FIT LINE se obvezuje da će vaše osobne podatke koristiti samo u identifikacijske svrhe pri korištenju www.fitline-supplements.hr internet trgovine, kako bi vam omogućila korištenje svih opcija koje one pružaju.  FIT LINE će vaše osobne podatke čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećim stranama na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.

Izmjene

FIT LINE zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama www.fitline-supplements.hr

Pitanja i prijedlozi

Svoja pitanja i prijedloge možete nam poslati na mail fitline.supplements@gmail.com

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranica www.fitline-supplements.hr komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja obavljaju se u hrvatskoj valuti.

Uvjeti korištenja

Korištenjem internetske stranice www.fitline-supplements.hr smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni s navedenim Uvjetima korištenja / Uvjetima prodaje / Izjavom o povjerljivosti podataka. Navedene uvjete možete pročitati u kategoriji Uvjeti kupovine. Ukoliko se s istima ne slažete i ne prihvaćate ih, molimo vas da se ne koristite ovom internetskom stranicom