Crea+ 500g

109,00Kn

Opis

Kreatin je poznati dodatak prehrani te se koristi već više od 20 godina! Nema više učinkovite anaboličke tvari na tržištu, koja nije opterećena nuspojavama. Tijekom svih ovih godina, mnoge studije provedene su u smislu njegove učinkovitosti i sigurnosti unosa – nema nikakvih negativnih utjecaja na zdravlje. Poboljšajte svoje dobitke mase i snage lean mišića! Učinkovito i sigurno! Testirano od strane mnogih sportaša!

CREA PLUS je proizvod dizajniran za profesionalne sportaše i amatere koji prakticiraju snagu, snagu i brzinu, kao i discipline izdržljivosti. Proizvod je obogaćen jednim od aminokiselina L-Taurin.
Kreatin poboljšava kontrakciju mišića te pruža anti-kataboličko djelovanje, smanjuje kiseljenje mišića i poboljšava ravnotežu dušika.

L-Taurin podržava transport kreatina, potiče gušteraču da ispuni inzulin, koji ima sposobnost transportirati hranjive tvari, uključujući kreatin, glukozu, aminokiseline unutar mišićnih stanica. Također regulira pH krvi, čija redukcija zbog intenzivne vježbe može značajno smanjiti kapacitet vježbanja. L-Taurin ograničava katabolizam vježbanja i može značajno poboljšati izdržljivost – inhibira proizvodnju serotonina, koja je odgovorna za našu otpornost na umor.

Preporučena doza: 5g

Obroci po pakiranju: 100

Pakiranje: 500g

Nutritivne vrijednosti

Sadržaj po posluživanju: % RWS
Kreatin monohidrat 4240mg
Taurin 500 mg
Magnezij 75 mg 20%
Tiamin 5 mg 454%
Piridoksin 5 mg 357%
Kobalamin 5mcg 200%

Sastojci: kreatin monohidrat, taurin, magnezij, tiamin, piridoksin, kobalamin.

*% Referentna vrijednost unosa