IHS Supreme Whey 2000g

279,00Kn

Očisti
SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

Jedan dodatak, tri funkcije – Supreme whey

Proteinski dodatak iz Iron Horse-a je 3 komponentni protein koji će vam pomoći da postignete svoj san. Supreme Whey jamstvo je opskrbe tijela s velikim udjelom proteina koji osiguravaju rast mišićne mase. Zbog niske količine masti i ugljikohidrata, to je idealan dodatak i za ljude koji žele smanjiti tjelesnu masnoću i istovremeno brinuti o stanju svojih mišića.

Iron Horse Supreme Whey – Pustite da vaši mišići rastu

Proširenjem mišićnog tkiva svakako ćete naići na nekoliko dodataka čiji je cilj bio pružiti brz i učinkovit porast mišićne mase. Nisu svi radili onako kako ste to htjeli? Supreme Whey iz poznate tvrtke Iron Horse pružit će vam dodatak sastavljen od najkvalitetnijih sirovina koje će vam pomoći da postignete rezultate koji premašuju vaša najluđa očekivanja.

U sastavu ćete naći na veliku količinu visoko kvalitetnog proteina u tri frakcije – koncentrat, izolat i hidrolizat. Koncentrat je protein podvrgnut procesu mikrofiltracije – omogućava dobivanje čistog proteina bez gubljenja njegovih svojstava. Osigurava tijelu do 80% čistog proteina i malu količinu ugljikohidrata i masti. Glavne prednosti ove frakcije su obogaćivanje svih vrsta hranjivih tvari i visokog sadržaja bjelančevina.

Izolat sadrži između 80% i 90% čistog proteina i to je frakcija bez laktoze – olakšava probavu ljudima čiji probavni sustav ima problema s transformacijom mliječnih šećera. Hidrolizat ili WPH su najčišći oblik proteina koji se isporučuje u vašem tijelu – 90-100% čistog proteinskog sadržaja čini ovu frakciju vodećom. Dodatna prednost je činjenica da je to najbrže apsorbirani oblik proteina. Zahvaljujući hidrolizatu također se aminokiseline odmah apsorbiraju u tijelu.

Iron Horse Supreme Whey je učinkovita pomoć ne samo za osobe čiji je cilj razvoj mišićnog tkiva. Također je neprocjenjivo sredstvo pomoći osobama koje trenutno smanjuju tjelesne masnoće. Zbog male količine ugljikohidrata i masti ne morate se brinuti,dok visoki sadržaj bjelančevina neće dopustiti pojavu katabolizma mišića. To je situacija u kojoj se mišići razgrađuju zbog nedostatka materijala za izgradnju mišića i tjelovježbe. Kako biste se brinuli o vašoj slici istodobno smanjivši količinu masnog tkiva, vrlo je važno da podržavate svoje tijelo u održavanju odgovarajućeg oblika vaših mišića.

Zbog treninga s visokim intenzitetom, mišići su podvrgnuti teškim opterećenjima. Zahvaljujući BCAA aminokiselina uključenih u Supreme Whey, možete biti mirni o stanju vašeg mišićnog tkiva. Podržavaju regeneraciju mišićnih vlakana vrlo učinkovito nakon intenzivnih vježbi.

Bez obzira na ciljeve – želite li proširiti svoje mišićno tkivo i stvoriti mišićnu figuru, ili želite li smanjiti neželjenu masnoću uz održavanje lijepe siluete, vrijedi upamtiti jednu važnu činjenicu – proteini i aminokiseline potrebni su za postizanje oba cilja. Iron Horse Supreme Whey vam pruža sve što vam je potrebno za postizanje željenih rezultata – tri frakcije proteina: koncentrat (WPC), izolat (WPI) i hidrolizat (WPH) osiguravaju vam visoku dozu visokokvalitetnih proteina. Leucin, izoleucin i valin ili BCAA razgranate aminokiseline pomoći će vam da se tijelo obnovi nakon naporne aktivnosti.

Nutritivne vrijednosti

Hranjivi sastojci u jednom posluživanju (30 g)
Energetska vrijednost 487kJ
Kalorična vrijednost 112,5 kcal
Protein 21 g
Ugljikohidrati 4.5 g
uključujući jednostavne šećere 1,4 g
Masti 1,4g
od kojih su zasićene masne kiseline 0.84g

 

Amino profil
Vrsta aminokiseline W 100g
alanin 2,96g
arginin 1,76g
Asparaginska kiselina 7.04 g
cistein 1,36g
fenilalanin 2,2 g
glicin 2,5g
Glutaminska kiselina 11.5 g
histidin 1.3 g
Izoleucin 3.9 g
leucin 8g
lizin 5,9g
metionin 1.5 g
prolin 4,98g
serin 3.9 g
treonin 3,7 g
triptofana 1 g
tirozin 2,1g
valin 3.9 g