Burn

149,00Kn

Kategorije: ,

Opis

„BURN“ je sagorijevač masti (fatburner) najnovije generacije. Formula je osmišljena imajući na umu princip sinergije supstanci kako bi se dobio najjači efekt sagorijevanja tjelesnih masti (mršavljenja).

Gymnema Sylvestre je biljka koja dolazi iz daleke Indije, a njeno ime doslovno znači „uništavač šećera“. Kao što samo ime sugerira, ova biljka je najčešće korištena za tretiranje disbalansa šećera u šećernoj bolesti i pretilosti. Nekoliko studija potvrđuju kako su efekti ove biljke iznimno blagotvorni za oboljele od dijabetesa tipa 1. Još jedan važan benefit vezan uz Gymnema Sylvestre je smanjenje žudnje za slatkim. Ovo je posebno korisno za ljude koji se bore sa stalnim uživanjem slastica kao što su npr. čokolada i ostali slatkiši. Konačno Gymnema Sylvestre isto tako pomaže u tretiranju visokih nivoa triglicerida. Snižavajući razine triglicerida u krvi pomaže u prevenciji kardiovaskularnih bolesti poput srčanog udara.

„BURN“ sadrži krom koji je jedan od devet esencijalnih mikro minerala, odnosno elemenata u tragovima. Nama je potrebna minimalna količina kroma, ali postoje benefiti kada optimalno unosimo ovaj mineral. Krom djeluje na nivou glukoze u krvi, ali i na razini lipida. „The Office of Dietary Supplements“ kaže kako u određenim studijama loš kolesterol i razine triglicerida bivaju sniženi, a razine dobrog kolesterola povišene.

Ekstrakt zelenog čaja znatno potpomaže gubljenje neželjenih kila. U ovoj formuli još je važniji jer ubrzava metabolizam i optimalno izgaranje masnoća. Ne smijemo zaboraviti niti na cijeli niz zdravstvenih benefita zelenog čaja.

Za više energije na treningu i tijekom dana pobrinuti će se kofein i guarana. Ova dva stimulansa u zajedničkom (sinergističkom) djelovanju će multiplicirati svoje djelovanje i omogućiti vam intenzivniji i dulji trening!

Kako bi „spalili“ što je više masnoća moguće dodan je i L-karnitin koji će uz to poboljšati i vašu izdržljivost tijekom treninga.

Alfa lipoična kiselina (ALA) je dodana radi svojih moćnih učinaka reguliranja inzulinske osjetljivosti što je ključno tijekom perioda dijete ali i kao vrlo potentan antioksidans sa cijelim nizom povoljnih djelovanja na opće zdravlje.

Dodan je i još jedan vrlo moćan antioksidans koji nam može pomoći i u borbi s kilogramima – dandelion extract.

„BURN“ je proizvod nove generacije sagorijevača masti čija je formula osmišljena na temelju istraživanja i čine ga supstance na bazi optimalne sinergije, sve sa ciljem brzog i trajnog gubitka masti.

Porijeklo: EU

Neto količina: 90 kapsula

Doziranje: 2 kapsule

Nutritivne vrijednosti

Po doziranju:
L-Carnitine 172mg
Gynem Silvestre Extract 172mg
Green Tea Extract 300mg
Guarana (10% caffeine) 250mg
Caffeine Anhydrous 200mg
Dandelion Extract 214mg
Alpha Lipoic Acid 28mg
Tyrosine 104mg
Chromium 0.144mcg