IHS BCAA++

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

SKU: N/A Kategorije: ,

Opis

IHS BCAA PLUS – BCAA aminokiseline temelj su dodataka prehrani svakog sportaša! Stoga ne bi mogli nedostajati u skupini proizvoda koji je pripremio IHS Technology. Broj prijedloga i oblika ovog proizvoda koji su dostupni na tržištu dodataka za sportsku prehranu potiče nas da pripremimo nešto posebno.

Znanstvenici iz IHS tehnologije usredotočeni su prvenstveno na mapiranje BCAA razmjera pronađenih u ljudskim mišićima. Stoga su leucin, valin i izoleucin u BCAA PLUS bili sastavljeni u omjeru 1,3: 0,9: 0,8, što je odraz njihovog prirodnog oblika. Ovaj sastav automatski postaje najučinkovitiji oblik primjene aminokiselina razgranatog lanca. BCAA-i čine oko 30% naših mišića.

Dodavanje vitamina Beta Alanina, Histidina i B skupine pronađenih u BCAA PLUS-u određuje stvaranje karnozina, koji se koristi u energetskim procesima unutar mišića. Energetsko propadanje osigurava produženi rad mišića bez kiseljenja, što omogućuje intenzivniju obuku. Kompleks tirozina i acetil L-karnitina zajedno s magnezijem i vitaminima B koji se koriste u našem proizvodu garantira adekvatnu koncentraciju i poboljšanje, kvalitetu komunikacije mozga i mišića tijekom vježbanja. Tirozin je prekursor dopamina, serotonina i noradrenalina, dok je Acetil L-karnitin odgovoran za poboljšanje provođenja živčanog sustava.

Kada uzmete BCAA PLUS, dobit ćete kompletan proizvod. Besprijekorno odabrani omjeri aminokiselina razgranatog lanca, obogaćeni skupom tvari koje djeluju sinergistički na poboljšanju, kvaliteti i trajanju vaših vježbi. Kombinacija aminokiselina koje smo predložili s pravom količinom vitamina B i magnezija jamče razvoj mišićnog tkiva i osiguravaju odgovarajuću zamjenu energije tijekom intenzivne obuke.

Nutritivne vrijednosti

Sadržaj: po posluživanju: % RWS
L-leucin 2600 mg
L-Walina 1800mg
L-izoleucin 1600 mg
Beta alanin 1600mg
L-tirozin 350 mg
N-acetil-L-karnitin 300 mg
L-histidin 100 mg
Magnezij 800mg 34%
Magnezij 800mg 34%
Thiamin 5mg 454.5%
Piridoksin 5 mg 357%
Kobalamin 10 ug 400%

Sastojci: 1-leucin, 1-valin, 1-izoleucin, beta alanin, 1-tirozin, n-acetil-1-karnitin, 1-histidin, magnezijev citrat, tiamin hidroklorid, piridoksin hidroklorid, cijanokobalamin, aroma od voća (limun za aromu limuna, ananas – za okus ananasa, šumsko voće – za okus šumskog voća), bojila (kurkuma – za okus limuna i za okus ananasa, ekstrakt crvene repe, za okus šumskog voća) sredstvo protiv agresivnosti: silicijev dioksid.

*% Referentna vrijednost unosa